Duo Animando

The journey of “Duo Animando” began back in 2016, when Anne and Anna were studying in the conservatory of Maastricht. Only one rehearsal was enough for them to realize that they had a special connection and that they wanted to do something with it. It resulted in “Duo Animando”.


Een muzikaal verhaal dat begint wanneer 2 jongedames elkaar voor het eerst ontmoeten dankzij hun muziek. Nog nooit eerder spraken ze met elkaar, maar tijdens hun eerste repetitie leek op muzikaal vlak al een hele geschiedenis vooraf te zijn gegaan…

De kracht van muziek is onvoorstelbaar: waar letterlijk nog nooit een woord uitgewisseld is, geeft de muziek al heel wat diepe en persoonlijke geheimen prijs. Is het niet verwonderlijk hoe 2 jonge individuen elkaar tijdens een eerste repetitie zo kunnen aanvoelen, nog voordat ze zelfs vrienden zijn?


Now you know a little bit more about us, maybe you would like to hear us playing?

Enjoy this nice recording of the second movement of Saint-Saens!