Sine Solem

Sine Solem is een makerscollectief bestaande uit twee creatieve muzikanten. Met muziek voor kotamo, hobo en saxofoon weten ze de grenzen van de klassieke muziekwereld op te zoeken. Deze unieke klankcombinatie is de basis voor de ontwikkeling van hun eigen muzikale concepten. Improvisatie speelt daarbij een belangrijke rol, zo overbruggen ze de uiteenlopende stijlperiode van hun instrumenten. 

 

We are like the Sun and the Moon, catching glimpses of one another, waiting for an eclipse.

Anne op hobo en kotamo, Anouk op saxofoon. Samen vormen ze het collectief Sine Solem. Ze delen een liefde voor kunst en maken hun muzikale concepten concreet in de vorm van muziektheater. Waar Sine Solem precies voor staat is niet meteen duidelijk, maar mysterieus klinkt het wel. Alleszins, het heeft iets te maken met de zon en met hechte vriendschap

Photo by Carine Van Gerven

Benieuwd? Kom hier te weten hoe deze magische combinatie klinkt!